• Emmi Pyykkö

Tehokkaita voiteita luonnosta

Puolasta tulee useita hyviä juttuja, ja suosikkini Puolalaisista tuotteista on Ziaja-ihonhoitosarja, mikä sai minut hieraisemaan silmiäni kokeillessani tuotesarjaa ensikerran vuosikymmen sitten heidän silloisella showroomillaan ja nähdessäni hintalaput.Ziajaa voit ostaa Suomessa esimerkiksi Sokoksilta kautta maan.


Kerrankin yllätys oli positiivinen - tuotteet maksoivat silloin alle kymmenen euroa kappaleelta. Ostin tuolloin erityisesti Ziajan vuohenmaitosarjaa kokeiluun vailla sen suurempia odotuksia. Yllätys oli rehellisesti sanoen suuri huomatessani, että tuotehan toimi ja oli kaikinpuolin miellyttävä.


Goodiebagista matkakoossa löytyvää Ziajan päivävoidetta kuvaillaan näin: "Ylellinen vuohenmaitovoide kosteuttaa ja ravitsee kuivaa ihoa tehokkaasti. Pehmeä koostumus imeytyy hyvin ja tuoksuu miellyttävälle. Ihoa rauhoittava vaikutus. Päivävoide täydentää luonnollisten ravintoaineiden puutetta ihossa, mikä uudistaa ihoa ja silottaa pieniä juonteita." -Allekirjoitan täysin.


Goodiebagista niin ikää matkakoossa löytyvä Ziaja Acai Berry -kasvovoide oli minulle uusi tuttavuus, vaikka tiedän sen olleen markkinoilla jo pidempään. "Päivävoide ikääntymisen ensimerkkejä ja ilmansaasteita vastaan. Rauhoittaa, kosteuttaa ja silottaa ihoa. Acai-marjauute suojaa ihoa ilmansaasteilta. Parantaa ihon kiinteyttä. Tuloksena terveen ja kuulaan näköinen iho. Aurinkosuojakerroin 10." <- Propsit aurinkosuojakertoimesta.


Kurkkaa goodiebagin sisältö täältä! (Sisältöä päivitetään parhaillaan)#Ziaja #Facehelsinki #somaexpo #goodiebag


© 2019 by SOMAEXPO

contact@creativehki.com

+358413682322

Hermannin Rantatie 5

00580 Helsinki

SOMAEXPO

kauneuden

&muodin

miniexpo

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon