• Emmi Pyykkö

SOMA Makeover: Specsavers näöntarkastus ja uusien lasien valitseminen

SOMA makeoverin voittaja Anne 39v on ostanut uudet silmälasit viimeksi vuosikymmen sitten, ja näkökin on heikentynyt. Annelle suoritettiin Specsaversin kokonaisvaltainen näöntarkastus optikko-yrittäjä Anna-Riitta Ripatin toimesta kauppakeskus REDI:n Specsaversilla, K1-kerroksessa.Annen oli haastavaa valita 'vain yhdet täydelliset pokat' Specsavers REDI:n monipuolisen valikoiman joukosta

Ennen kehysten valikoimista Annelle suoritettiin kuitenkin monipuolinen näöntutkimus, mikä alkoi optikko-yrittäjä Anna-Riitta Ripatin haastattelulla; Anna-Riitta kirjasi tarkasti Annen perustiedot ja kyseli yleisestä terveydentilasta. Tämän jälkeen Annen silmistä otettiin kuvat, joita Anna-Riitta tutki tarkasti Specsaversin näytöltä. Toisessa silmässä näkyi pieni poikkeama, jonka Anna-Riitta epäili olevan synnynnäinen. Silti hän lähetti kuvat vielä varmuuden vuoksi silmälääkärin tarkastettavaksi - vastaus tulee kahden viikon sisällä. Tämä on normaali toimenpide Specsaversilla aina, jos on pienikään epäilys siitä että silmässä voisi olla jotain sellaista, johon vaaditaan silmälääkärin ammattiosaamista ja laitteistoa.


Tämän jälkeen siirryttiin toiseen näöntutkimushuoneeseen, jossa suoritettiin näöntutkimusta perinteisimmin metodein, uusinta teknologiaa apuna käyttäen. Myös silmän paineet mitattiin.

Näöntarkastuksen ollessa valmis, päästiin valikoimaan kehyksiä Specsaversin monipuolisesta ja rohkeasta valikoimasta. Anne tuskaili loppujenlopuksi viiden suosikkinsa kanssa, jotka olivat Viktor & Rolf, Ivana Helsinki, Marc Jacobs ja Scandimania -mallistoista. Huippustylisti Sami Sykkö sattui olemaan paikanpäällä stailaamassa Specsaversin asiakkaita Kauppakeskus REDI:n syntymäpäivän kunniaksi, ja päädyimmekin kysymään Samin mielipidettä. Sami liputti Scandimanian kehysten puolesta ja kommentoi Ivana Helsingin pyöreitä kehyksiä suunnilleen näin: "Ivana Helsingin pyöreät kehykset ovat humoristiset. Se on joskus hyväkin asia, mutta täytyy päättää, haluaako humoristiset kehykset" Sami tykkäsi Viktor & Rolfin uusien aviator-mallisten kehysten yksityiskohdista ja kertoi samalla pilottilasien olevan nyt supermuodikkaita.Sami Sykkö REDI:n Specsaversilla lauantaina 21.09.2019 Annella päässään kymmenen vuotta vanhat luottolasit.Anne päätyi moniteholinsseihin, jotka muuttuvat aurinkolaseiksi UV-säteilyn vaikutuksesta. Suosikkikehykset löytyivät Specsaversin monipuolisesta valikoimasta Viktor & Rolfin uusimmasta mallistosta.

Viktor & Rolfin pilottilaseihin löytyi myös upea laseihin sopiva ketju, minkä avulla laseja on helppo pitää myös kaulassa

#Specsavers #REDI #SpecsaversSuomi

© 2019 by SOMAEXPO

contact@creativehki.com

+358413682322

Hermannin Rantatie 5

00580 Helsinki

SOMAEXPO

kauneuden

&muodin

miniexpo

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon