• Emmi Pyykkö

SOMA Makeover: L'Oréalin sponsoroima hiusten muutos Sydämenpohjasta- salongin Kati Ween toimesta

Soma Makeoverin voittajalla, Annella on luonnostaan tummat, paksut luonnonkiharat hiukset joita hän on pitänyt kutsumallaan mammanutturalla viimeisten kahden vuoden ajan. Annen ainut toive on, että hän saisi hiukset edelleen tarpeen vaatiessa kiinni. Muuten Anne on avoin muutokselle. Katso tyrmäävä muutos videolta!Pitkään kampaamoalalla vaikuttanut estetiikan monitaituri Kati Wee tarkkailee Annea hetken ja sen sijaan että kysyisi, "mitä sä haluat että tehdään sun hiuksille?" kyselee Annen elämäntilanteesta kartoittaen tuolillaan istuvan henkilön tarpeet samalla tutustuen Annen persoonaan. Hetken analysoituaan, Kati tulee siihen lopputulokseen, että toteutetaan hyvin kaupallinen look etuhiuksilla ja voimakkaalla kerrostamisella, korostaen näin Annen luonnonkiharoita. Kati kuittaa: "Toivottavasti sä Anne tykkäät sun luonnonkiharoista, koska tämän käsittelyn jälkeen ne pääsevät oikeuksiinsa!"
Annen hiuksia ei olla värjätty vuosikausiin, ja väriä pohtiessaan Kati alkaa tutkailemaan asiakkaansa verisuonien sävyä; "Joo näin mä vähän ajattelinkin... sulla on siniset verisuonet - sun pigmenttisi ylipäätään on hyvin epätyypillinen suomalaisille. Sä kestät erittäin hyvin kylmiä sävyjä, kun taas suurin osa suomalaisista ei kestä - kaikki vaan haluavat kylmää sävyä" Kati kertoo. Samalla hän päättää, että lähdetään tuomaan huurteisuutta hiusten sävyyn kuitenkin säilyttämällä metallisen sävyn. Tämä tapahtuu niin, että ensin Annen päällishiukset raidoitetaan vetyperoksidilla. Sivuille sipaistaan muutama hento sipaisu samaista vetyperoksidia käyttäen, jotta valon koskettaessa sivuhiuksia hiusten ollessa sidottuna taakse, sivut eivät näytä täysin tummilta - mutteivät kuitenkaan raidoitetuiltakaan, Kati kuvailee.Sivuille sipaistaan muutama hento sipaisu samaista vetyperoksidia käyttäen, jotta valon koskettaessa sivuhiuksia hiusten ollessa sidottuna taakse, sivut eivät näytä täysin tummilta - mutteivät kuitenkaan raidoitetuiltakaan, Kati kuvailee.
Sä kestät erittäin hyvin kylmiä sävyjä, kun taas suurin osa suomalaisista ei kestä - kaikki vaan haluavat kylmää sävyä" Kati kertoo.


Raidoituksen jälkeen Annen hiukset sävytetään ja raidoitetut kohdat saavat ihanan kylmän, huurteisen ja metallinhohtoisen sävyn.

Kati käyttää työpaikassaan, Sydämen Pohjasta -salongissa ainoastaan L'Oréal tuotteita, joista tällä kertaa valikoituu käyttöön Kerastasen vegaanisen Aura Botanica -sarjan kiharoita hellivä kiharaboosteri, sekä Redkenin tehokkaat hiustenhoitotuotteet. Muotoiluvaiheessa käytetään myös Redkenin uutta kuivashampoo -vahaa, johon on vaikea olla rakastumatta!Tässä kuvassa Annen hiuksiin laitettu Kerastasen vegaanisen Aura Botanica -sarjan kiharoita hellivää kiharaboosteriaLopputulos on tyrmäävä!

Tutustu Kati Weehen ja hänen työhönsä tämän linkin takaa


#Sydämenpohjasta

#KatiWee

#Loreal

#Kerastase

#Redken

#SomaMakeover

© 2019 by SOMAEXPO

contact@creativehki.com

+358413682322

Hermannin Rantatie 5

00580 Helsinki

SOMAEXPO

kauneuden

&muodin

miniexpo

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon