• Emmi Pyykkö

Sairaanhoitaja Susanna Hanhineva kantaa huolta esteettisten pistoshoitojen turvallisuudesta

Pitkään alalla toiminut esteettisiin pistoshoitoihin erikoistunut Susanna Hanhineva on huomannut viimeisten vuosien aikana kasvaneen pistoshoitotrendin, mikä on tuonut mukanaan alalle monenlaisia toimijoita.Susanna Hanhineva törmää viikoittain, ellei päivittäin Facebookin kauneuteen ja naisyrittäjyyteen suuntautuneiden ryhmien kautta suosituksiin ja keskustelunavauksiin "uusista luomenpoistomenetelmistä, joihin ei tarvita ihotautilääkärin seulaa" tai "pistoshoitoihin melkein valmiin kosmetologin tekemänä". Keskustelut nähdessään Susanna näkee punaista. Esteettisiin toimenpiteisiin pitkän kaavan kautta erikoistunut terveysalan ammattilainen ei ymmärrä ihmisiä, jotka ovat valmiita riskeeraamaan toisen ihmisen terveyden injektiohoidoilla, joita tulisi tehdä hänen mukaansa vain terveysalan ammattilaisten toimesta - joilla heilläkin tulisi olla erikoistuminen aiheeseen.


-Sen lisäksi, että jopa kosmetologiopiskelijat tekevät tällä hetkellä injektiohoitoja kampaamoissa, jaetaan Facebook-ryhmissä runsaasti väärää tietoa hoidoista sellaisten henkilöiden toimesta, jotka eivät ole millään tavoin alan ammattilaisia. Koen, että tämä on hyvin huolestuttava ilmiö ja toivonkin, että nuoret ihmiset eivät lähtisi riskeeraamaan ulkonäköään ja terveyttään. Suosittelen aina pienimmässäkin toimenpiteessä turvautumaan ammattilaisiin, kunnollisella klinikalla jossa myös vaadittava hygieniataso. Onneksi asiaan on tulossa tolkkua uusien säädösten kautta. Seulaa pitäisi vain tiukentaa entisestään ja nopeasti, Susanna jyrähtää.


-Sen lisäksi, että jopa kosmetologiopiskelijat tekevät tällä hetkellä injektiohoitoja kampaamoissa, jaetaan Facebook-ryhmissä runsaasti väärää tietoa hoidoista sellaisten henkilöiden toimesta, jotka eivät ole millään tavoin alan ammattilaisia.

Susannan sekä hänen kumppaninsa Markku Hanhinevan omistamalla Medical Clinic Lux -klinikalla toimii Susannan lisäksi myös lääkäreitä, ja he ovat erikoistuneet nimenomaan esteettisiin hoitoihin. Hoitovalikoimasta löytyy suosittujen mesolanka- ja vampyyrihoitojen lisäksi muun muassa botox- ja täyteainehoitoja sekä kemiallisia kuorintoja.


Susanna lisäksi maahantuo muun muassa huippulaadukasta Z Fill -täyteainetta; Korkeatasoinen täyteaine, jolla voidaan hoitaa esimerkiksi ryppyjä tai vaikka muotoilla huulia, leukaa ja poskia. Kyseessä on puhtain mahdollinen hyaluronihappo. On syytä mainita myös, että tuote ei ole eläinperäistä. Heti hoitotoimenpiteen jälkeen kasvot näyttävät jopa vuosia nuoremmalta. Toimenpide kestää parhaillaan muutaman minuutin; ainetta injektoidaan suoraan siihen kohtaan minne halutaan saada vaikutus aikaiseksi. Vaikutus on nähtävissä hyvin pian operaation jälkeen. Ei pitkiä toipumisaikoja.


On hyvä muistaa, että hyaluronihappojakin on markkinoilla monenlaisia; mitä puhtaampaa hyaluronihappo on, sitä paremmat lopputulokset. Ja toki asiaan vaikuttaa olennaisesti myös aineen pistäjän ammattitaito.SOMA Minixepossa Susannan klinikka tarjoaa kaikille SOMA-rannekkeen omaaville kaikki Z Fill -täyteainehoidot spesiaalihintaan varatessa ajan SOMA-messujen aikana.


SOMA Minixepossa Susannan klinikka tarjoaa kaikille SOMA-rannekkeen omaaville kaikki Z Fill -täyteainehoidot spesiaalihintaan varatessa ajan SOMA-messujen aikana.


Lisäksi SOMA:ssa jaossa kuponkeja, joilla saat -15% alen seuraavasta normaalihintaisesta hoidostasi Medical Clinic Luxissa.


Medical Clinic Lux toimii Helsingissä, Kouvolassa, Tampereella*, Oulussa* ja Rovaniemellä*.


*Tapahtumakohtaisesti


Lue lisää Susanna Hanhinevasta klikkaamalla tästä linkistä.


#SusannaHanhineva #MedicalClinicLux #Pistoshoidot #SOMA #SOMAEXPO #Somaexpo19 #Somaminiexpo

© 2019 by SOMAEXPO

contact@creativehki.com

+358413682322

Hermannin Rantatie 5

00580 Helsinki

SOMAEXPO

kauneuden

&muodin

miniexpo

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon