• Emmi Pyykkö

Roihuvuoren Virvoitusjuoma tarjoaa lähituotettua luomu Kombuchaa suoraan Itä-Helsingistä

Kombuchan ystävä Pasi Lindberg opetteli valmistamaan itse Kombuchaa Youtubesta katselemiensa videoiden avulla. Lisäksi hän perehtyi Kombuchan historiaan ja merkitykseen kulttuureissa, sekä selvitti parhaan mahdollisen Kombucha-reseptin, jota hän alkoi soveltamaan oman makunsa mukaan. Roihuvuoren virvoitusjuoma tarjoaa ihanaa Kombuchaansa SOMA-vieraille.


Ensimmäinen maku oli kirsikka-kombucha, jota Lindberg valmisti lähipiirilleen Helsingin Roihuvuoressa. Tuotetta rakastettiin ja sana alkoi leviämään. Pian Pasin kombuchat oli saatavilla muun muassa K-ketjun kaupoista, ja tuote myy sitä mukaa kun sitä valmistetaan.


"Suomalaisille kuluttajille Kombucha on suhteellisen uusi juttu, kun taas esimerkiksi Venäjällä josta Scobymme eli kombuchamme merkittävä ainesosa on peräisin, on Kombuchaa nautittu jo iät ja ajat. Suomalaista kuluttajaa saa vielä opettaa Kombuchan laatueroista; Aivan kuten mehutiiviisteet ovat lämpimässä ja tuoremehut kylmäkaapissa - Ne kylmässä olevat ovat yleisesti ottaen hieman laadukkaampia mehuja. Sama pätee myös Kombuchaan. Tuotantoketjun vuoksi kustannustehokkaampaa on valmistaa Kombuchaa, jota voidaan säilyttää myös lämpimässä. Tällöin tuotteen koostumus ja maku kuitenkin muuttuvat. Me Roihuvuoren virvoitusjuomalla keskitymme ensisijaisesti makuun, ja Kombuchamme tarjoillaan aina kylmästä" Pasi Lindberg selventää.


Roihuvuoren Virvoitusjuoman ihanaa Kombuchaa tarjolla myös SOMA-Expoilla - aamiaisella klo 09-10!


#PasiLindberg #Kombucha #SOMAEXPO #roihuvuorenvirvoitusjuoma

© 2019 by SOMAEXPO

contact@creativehki.com

+358413682322

Hermannin Rantatie 5

00580 Helsinki

SOMAEXPO

kauneuden

&muodin

miniexpo

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon