• Emmi Pyykkö

Rento Sauna takaa luksusta Pohjoismaalaiseen makuun

Rento sauna viettää kymmenvuotista taivaltaan ja sen kunniaksi he ovat tuoneet markkinoille uudistetun valikoiman rakastettuja tuotteitaan, joiden mukana myös uutuuksia.




Kokeiltuani Rento Metsämänty-suihkusaippuaa ensimmäisen kerran, jäin heti koukkuun sen freshiin nimensä mukaiseen tuoksuun. Vaikkei nimestä heti tulisi mieleen, voisin helposti kuvitella kyseisen tuotteen urbaanien ja vauraiden Lontoolaisnaisten käytössä entisellä super posh -vakiokuntosalillani London Bridgen kupeessa.


Tuoksu henkii Pohjoismaalaisuutta, ja pieni mentolin/eukalyptuksen vivahde tuo siihen ripauksen Aasialaista sävyä. Myös männyn tuoksu voi toki viedä hajunystyröitäni väärille urille - ehkä todellisuudessa tässä kyseisessä suihkusaippuassa onkin käytetty ainoastaan männyn tuoksua.


Rento Saunan sivuilla tuotetta kuvaillaan näin: "Mieto ja pehmeästi vaahtoava pesugeeli koko perheelle. Puhdistaa ja raikastaa ihoa hellävaraisesti. Sisältää kosteuttavaa ja rauhoittavaa lakkauutetta. Tuoksussa männyn neulasia, pihkaa ja aistillisia puutuoksuja." Se taitaakin olla ne aistilliset puutuoksut, jotka tuovat kokonaisuuteen Aasia- ja urbaani posh -vibaa. Ja tämä kaikella rakkaudella tuotetta kohtaan!


Olisin kuvitellut tuotetta äärimmäisen suomalaiseksi - suihkusaippuan avulla minä, entinen metropoliitti - nykyinen äiti Larusta - pääsen palaamaan joka-aamuisessa suihkuhetkessäni minuutiksi takaisin Lontooseen, sille fancy-kuntosalille, aikaan jolloin minulla oli aikaa tehdä blow dry hiuksilleni suihkun jälkeen.


Aivan upeaa saada rakastamani Rento Sauna - Metsämäntysuihkusaippua osaksi Goodiebagiamme. <3


#Rentosauna #Somaexpo #Goodiebag

© 2019 by SOMAEXPO

contact@creativehki.com

+358413682322

Hermannin Rantatie 5

00580 Helsinki

SOMAEXPO

kauneuden

&muodin

miniexpo

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon