• Emmi Pyykkö

Kuinka SoMe-vaikuttajat kestävät nettikiusaamisen?

Nykyään ei tarvitse olla edes julkisuuden henkilö tullakseen aikuisten ihmisten nettilynkkauksen kohteeksi. Yhtään jos eksyy vauva.fi:tä, Jodelia tai Facebookin ryhmiä selailemaan, saattaa sieltä löytää nopeasti itsensä jostain varsin ikävästä keskustelun avauksesta.Monna Pursiainen ja Johanna Tolppola keskustelevat paneelissa Vaikuttajan urasta, tulonlähteistä ja palkasta. Keskustelussa pohditaan myös esillä olemisen kääntöpuolesta ja nettikiusaamista.

Ulkonäön arvostelun kohteena oleminen on vaikuttaja-naisille arkipäivää. Tottuuko siihen, että ulkonäköä arvostellaan jatkuvasti vieraiden ihmisten toimesta? Tarvitseeko sellaiseen tottua? Kuinka siihen tulisi reagoida tai jättää reagoimatta? Aiheuttaako anonyymien nettispedeily tuhoa ilkeyksien vastaanottajan itsetunnossa tai yleisessä hyvinvoinnissa?


Monna Pursiainen ja Johanna Tolppola keskustelevat SOMA Expossa Vaikuttajan urasta, tulonlähteistä ja palkasta klo 10:30-11:30. Keskustelussa pohditaan myös esillä olemisen kääntöpuolesta ja nettikiusaamista. Myös yleisö saa osallistua keskusteluun kysymällä mitä vaan aiheesta.


Monna Pursiainen on Vaikuttajatapahtumien toinen perustaja Ja kokopäiväinen somevaikuttaja, joka on noussut pinnalle Monna Treenaa -blogista. Monna on julkaissut myös kaksi kirjaa ja viimeisimpänä oman treenivaatemalliston Yvette by Monna. Johanna Tolppola on vaikuttaja, markkinoinnin ammattilainen ja yksi Vaikuttajamedian perustajista.

Johanna ja Monna kouluttavat yhdessä kaiken kokoisia vaikuttajia eri somepajoilla, intensiiviryhmillä ja keväällä julkaistulla E-kirjasarjalla.

Linkit: Instagram: @monnapursiainen @johannatolppola @vaikuttajatapahtumat @vaikuttajamedia


#JohannaTolppola #MonnaPursiainen #SOMAExpo #Soma

© 2019 by SOMAEXPO

contact@creativehki.com

+358413682322

Hermannin Rantatie 5

00580 Helsinki

SOMAEXPO

kauneuden

&muodin

miniexpo

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon