• Emmi Pyykkö

KOREALAINEN KULTTIBRÄNDI TONY MOLY SOMAAN

K-Beautyn kulttibrändi TONYMOLY on supersuosittu Etelä-Korealainen kosmetiikkabrändi, joka tuo SOMAAN korealaisen ihonhoitorutiinin ja korkealaatuiset tuotteet.


TONYMOLYn tuotteet ovat äärimmäisen tehokkaita - ja toki myös syötävän söpöjä. TONY MOLY panostaa tutkimustyöhön ja noudattaa eettisiä periaatteita tuotantoprosesseissaan.


"TONYMOLY on tunnettu suloisista ja värikkäistä eläin- ja hedelmäpakkauksistaan. Yksi sarjan hittituotteista on tomaattipurkkiin kätketty kasvonaamio. Kulttinaamiota myydään maailmalla yksi joka 15. sekunti. Ihoa tehokkaasti hoitavia hedelmä- ja kasviuutteita sisältäviä tuotteita ei malta pitää hyllyllä pitkään – ihanan ulkonäkönsä lisäksi tuotteet tuoksuvat herkulliselta! TONYMOLY on voittanut useita palkintoja erilaisissa kilpailuissa, kuten Allure Best of Beauty awardseissa." -Nobebeauty.fi


TONYMOLY I'm Real Avocado Mask Sheet on kolmikerroksinen selluloosasta valmistettu kangasnaamio, joka hoitaa, kosteuttaa ja ravitsee kasvojen ihoa. Erityisesti kuivalle iholle sopiva naamio on pakattu täyteen luonnollisia ainesosia. Ihanan täyteläinen ja maitomainen hoitoneste sisältää avokadouutetta, joka jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Avokadot sisältävät iholle tärkeitä vitamiineja, kuten C-, E-, ja K-vitamiinia ja ne ovat myös pullollaan hyviä rasvoja sekä antioksidantteja.


Avokadot sisältävät iholle tärkeitä vitamiineja, kuten C-, E-, ja K-vitamiinia ja ne ovat myös pullollaan hyviä rasvoja sekä antioksidantteja.


TONYMOLY I'm Real Charcoal Mask Sheet on kolmikerroksinen selluloosasta valmistettu kangasnaamio, joka puhdistaa, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Rauhoittava, vesimäinen hoitoneste imeytyy ihoon tehokkaasti, jättäen sen kosteutetuksi pitkäksi aikaa. Kasvonaamion sisältämät kasviuutteet ja hiili auttavat hillitsemään ihon rasvoittumista. I'm Real Charcoal Mask Sheet pitää ihohuokoset puhtaana ja rauhoittaa väsynyttä ihoa.Kasvonaamion sisältämät kasviuutteet ja hiili auttavat hillitsemään ihon rasvoittumista.

TONYMOLY I'm Real Pearl Mask Sheet on kolmikerroksinen selluloosasta valmistettu kangasnaamio, joka heleyttää, kosteuttaa ja kirkastaa kasvojen ihoa. Kaikille ihotyypeille sopiva naamio on pakattu täyteen luonnollisia ainesosia. Täyteläisen hoitonesteen sisältämä helmiuute edesauttaa ihosolujen uudistumista, tasoittaa ihon sävyä ja häivyttää epäpuhtauksien aikaansaamia arpia.Täyteläisen hoitonesteen sisältämä helmiuute edesauttaa ihosolujen uudistumista, tasoittaa ihon sävyä ja häivyttää epäpuhtauksien aikaansaamia arpia.

TONY MOLYn naamiot myös 50%:ssa SOMAN goodiebageista! X


#TONYMOLY #SOMA #Somaexpo #soma19 #somaexpo19

© 2019 by SOMAEXPO

contact@creativehki.com

+358413682322

Hermannin Rantatie 5

00580 Helsinki

SOMAEXPO

kauneuden

&muodin

miniexpo

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon