• Emmi Pyykkö

KOCOSTAR HEMMOTTELEE SOMA-EXPOLAISIA UUDELLA MASKI-INNOVAATIOLLA

KOCOSTAR Korealainen Slice Mask Sheet -kangasnaamio on uusi ja innovatiivinen tapa kohdistaa ihonhoito sitä erityisesti tarvitseville ihoalueille. Nyt SOMA-Expolaiset pääsevät itse kokemaan tämän upean innovaation.


Instagram-julkkisten ja Beauty-bloggaajien rakastama Etelä-Korealainen KOCOSTAR on keskittynyt erilaisiin lappu-kasvonaamioihin eli sheet-maskeihin, joita myydään jo yli kahdeksassakymmenessä maassa. Tässä tuotesarjassa edullinen hinta kohtaa laadun. KOCOSTAR keskittyy visuualiseen ilmeeseen yritystarinan korostamisen sijasta.


Kuinka naamio toimii?


Kankaisiin viipalenaamioihin on imeytetty hoitavaa seerumia, joka auttaa kosteuttamaan kuivaa ihoa tehokkaasti. Seerumin sisältämä aloeuute auttaa kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa sekä tuomaan helpotusta esimerkiksi auringon polttamalle iholle.


Aloe Vera Slice Mask Sheet


sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka auttaa hoitamaan herkkää ihoa.


KOCOSTAR Watermelon Slice Mask Sheet


Kankaisiin viipalenaamioihin on imeytetty hoitavaa seerumia, joka auttaa kosteuttamaan kuivaa ihoa tehokkaasti. Seerumin sisältämä vesimeloniuute kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.
KOCOSTAR Lemon Slice Mask Sheet -kangasnaamio on uusi ja innovatiivinen tapa kohdistaa ihonhoito sitä erityisesti tarvitseville ihoalueille. Kankaisiin viipalenaamioihin on imeytetty hoitavaa seerumia, joka auttaa kosteuttamaan kuivaa ihoa tehokkaasti. Seerumin sisältämä sitruunauute kosteuttaa ja kirkastaa ihoa.
- Nämä maskit ovat jo niin herkullisennäköisiä, että maltan tuskin odottaa pääseväni asettamaan kirkastavan sitruunamaskin kasvoilleni!


#KOCOSTAR #FACEMASK #SOMAEXPO #SOMA19 #KAUNEUSMESSUT #MESSUT

© 2019 by SOMAEXPO

contact@creativehki.com

+358413682322

Hermannin Rantatie 5

00580 Helsinki

SOMAEXPO

kauneuden

&muodin

miniexpo

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon