• Emmi Pyykkö

CeraVe ja kolme tärkeää keramidia, jotka auttavat vahvistamaan ihosi suojamuuriaAivan kuten Hyaluronihappo, keramidit ovat äärimmäisen tärkeä - luonnollinen osa ihoa. Keramidien avulla iho pysyy kosteutettuna mikä taas vaikuttaa sen tasaisuuteen ja sileyteen.


Ihosta yli 50% koostuu keramideista. Ihomme altistuessa auringolle ja ikääntyessä keramiidipitoisuus ihossamme laskee radikaalisti, jolloin ihon suojaus heikkenee. Näin ollen sellaiset ihonhoitotuotteet jotka sisältävät keramideja, tukevat ihoa selviytymään sen kokemasta rasituksesta. Keramidit kun suojaavat ihoa herkkyysreaktioilta, kuivumiselta ja ympäristömme aiheuttamilta vaurioilta.


Keramideja sisältävät kauneustuotteet voivat olla pääsääntöisesti kasvi- tai eläinperäisiä. Keramideja voidaan myös valmistaa synteettisesti.


Miksi käyttää keramidipitoisia ihonhoitotuotteita?


Ottaessasi keramidipitoiset tuotteet osaksi ihonhoitorutiineitasi, saatat huomata ihossasi muutoksen tasaisempaan ja pehmeämpään suuntaan.


Jotta keramideista saisi kaikki tehot irti, olisi suositeltavaa yhdistää niitä raaka-aineiden kuten aminohappojen, glyseriinin ja kolesterolin kanssa. On suositeltavaa yhdistää keramidien kanssa myös retinolia, peptideitä, niasiiniamidia ja retinolia. Keramidit toimivat erinomaisesti myös AHA ja BHA-happojen kanssa. Happojen kuoriva vaikutus poistaa vanhoja isosoluja saaden keramidit imeytymään ihoon helpommin.


Keramidit ovat suositeltu osa jokaisen ihonhoitorutiineja ihotyypistä riippumatta.


Tietääksesi, sisältävätkö tuotteet Keramidia, etsi inci-luettelosta sanoja kuten AP, EOP, NP, NG, NS tai Ceramide. Phytosphingosine ja sphingosine taas ovat keramidin esiasteita, jotka saavat ihon tuottamaan keramideja.

CeraVe SOMAN yhteistyökumppaniksi


Meille oli itsestäänselvää, että haluaisimme Keramideja sisältäviä tuotteita myös mukaan goodiebagiin. Päädyimme CeraVeen, koska kehutut CeraVe-tuotteet sisältävät luonnosta peräisin olevia keramideja; tarkemmin kolmea tärkeää Keramidia nimeltään Ceramide 1, Ceramide 3 ja Ceramide 6-II. CeraVe-sarja on tullut markkinoille vuonna 2005 ja se on kehitetty ihotautilääkäreiden kanssa. Tutkimuksen mukaan se on ihotautilääkäreiden eniten suosittelema kosteuttava tuotemerkki USA:n markkinoilla. CeraVen kosteuttava vartalovoide sisältää patentoidun MVE-teknologian, jonka avulla iholle vapautuu pikkuhiljaa kosteuttavia ainesosia, jotka ylläpitävät ihon kosteustasapainoa vuorokauden ympäri.


Oletko sinä testannut CeraVe-tuotteita? Mitä tykkäsit?

Tule kertomaan mielipiteesi viimeistään messujen jälkeen!


#Cerave #keramidit #keramidi #ceramide #ihonhoito #soma #somaexpo

© 2019 by SOMAEXPO

contact@creativehki.com

+358413682322

Hermannin Rantatie 5

00580 Helsinki

SOMAEXPO

kauneuden

&muodin

miniexpo

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon